Σάββατο 16 Μαΐου 2015

70α ΑΡΚΑΔΙΑ 2010

70α ΑΡΚΑΔΙΑ 2010
Ρέθυμνο, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010




Τα φετινά «70α Αρκάδια» αν και πραγματοποιήθηκαν στην σκιά των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών ήταν και πάλι επιτυχημένα. Μάλιστα, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες (έπνεε δυνατός νότιος άνεμος στο Ρέθυνο την Δευτέρα) και φέτος συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου στην Σοχώρα, για να παρακολουθήσει τις αθλητικές εκδηλώσεις, για να τιμηθούν αυτοί που θυσιάστηκαν στην εθελοθυσία του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.
Την επίσημη έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Αντινομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιάννης Νικολούδης. Σαφώς και σε μία ακόμη διοργάνωση κυριάρχησε ο Αρκάδιος Δρόμος, όπου είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, αφού την διαδρομή έτρεξαν 100 άνδρες και 7 γυναίκες. Νικητής στους Άνδρες ήταν ο Γ. Αλιφιεράκης του Ελευθέριου Βενιζέλου με επίδοση 1.20.04, ενώ πρώτος Ρεθύμνιώτης αναδείχθηκε ο Μανόλης Κουλάκης του ΣΔΥΡ με χρόνο 1.25´.03´´. Στις Γυναίκες πρώτευσε η Σ. Παγωνάκη, ενώ πρώτη Ρεθυμνιώτισσα ήταν η Γ. Βροντάκη. Στο Κρητικό Βόλι, νικητής αναδείχθηκε ο Μαγγανάς και 2ος νικητής ο Μανόλης Σφακιανάκης.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν σκυταλοδρομίες Δημοτικών Σχολείων, ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ Δημοτικών Σχολείων του Νομού. Το πολύ όμορφο τελετουργικό του εορτασμού του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, ολοκληρώθηκε με χορευτικά συγκροτήματα όπου χόρεψαν Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς.

Πηγή : http://www.hxosfm.gr/ (Γιώργος Στάρας)

Για τα πλήρη αποτελέσματα επισκεφθείτε το : http://www.runningnews.gr/item.php?id=8109



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου